Wijkinformatie Helmond-Oost

Zoekt u wijkinformatie in of over Helmond-Oost? Bekijk op Startpagina Helmond-Oost een overzicht van alle bedrijven, verenigingen en instellingen.

Wijkhuis de Lier

wijkhuis-de-lier-Helmond-Oost

Het ontmoetingscentrum van Helmond-Oost

Midden in het centrum staat Wijkhuis de Lier Het is de thuisbasis van veel verenigingen en beschikt over diverse ruimten waar het voor iedereen mogelijk is om een activiteit te organiseren maar ook ontmoetingscentrum TOV gebouw is een actief wijkhuis met vele wijkgerichte activiteiten.

Activiteit in Helmond-Oost organiseren?

Stichting Samenlevingsopbouw (SSO) is opgericht om te waarborgen dat er binnen Helmond-Oost een continue stroom aan activiteiten en evenementen te beleven is zodat de wijk blijft bruisen van de energie. Voor informatie en ondersteuning bij de organisatie van uw activiteit kunt u contact opnemen met de stichting.

Wijkorganisaties Helmond-Oost:

 

Bekijk meer wijkorganisaties in Helmond

Winkelcentrum Helmond-Oost

wijkinformatie-winkelcentrum-Azalealaan-Helmond-Oost

Gevarieerd aanbod van winkels

In hartje Helmond-Oost vindt u alles wat u zoekt. Een gevarieerd aanbod van mooie winkels in prachtige panden, helemaal in de uitstraling van weleer. Parkeren is gratis in het centrum van Helmond-Oost.

Marketingondersteuning voor lokale ondernemers

Aangename leefomgeving

De gemeente is verantwoordelijk voor de aanleg, het onderhoud en beheer van de openbare ruimte, zoals bijvoorbeeld speelterreinen, groenvoorziening, straatverlichting, ophalen afval, riool, wegen e.d.

Melden van schade of benodigd onderhoud in de wijk

U kunt schade of benodigd onderhoud aan wegen/trottoirs of de groenvoorziening melden. Denk hierbij onder andere aan bijvoorbeeld losliggende stoeptegels, rioolverstopping, defecte straatverlichting, klachten over grofvuil, overlast, vernieling, graffiti, processierupsen enz.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!